De indledende øvelser

Så nærmere vi os slutningen på vores første uge på farten. Afgangen fra Hvidovre lørdag d. 1. april blev lidt mere hektisk end planlagt, det tog lidt længere lidt længere tid end forventet at få huset pakket ned og gjort klar til familien, der skal leje huset mens vi et væk.

Første stop var hos farmor og Niels i Skive. FarMor bød på lammesteg og islagkage til dessert. Det var dejligt og hyggeligt at se dem begge. FarMor skal have votes bil mens vi er at sted. Så Anton og Louise kørte i bilen mens Carsten og Johanne kørte i camperen.

Efter en god nat i Skive kørte vi videre til bedstefar og Anni, hvor vi spiste en dejlig frokost i anledningen af Annis 70års fødselsdag. Det var en dejlig måde at hygge med også faster Charlotte, Morten, Albert, Otto og Esther. På den måde fik vi sagt godt farvel til hele Carstens familie.

Mandag kørte vi mod syd, første stop blev Tirpiz ud for Blåvand. Det er et virkelig dejligt museum som på en interaktiv og spændende måde viser livet under anden verdenskrig og bygningen af både den store tirpiz bunker og andre bunkere langs vestkysten. Vi sluttede besøget af med at lege gemmeleg i klitterne.

Mandag aften spiste vi aftensmad I Bramming hos mormor og morfar. Vi nåede ikke at gå en tur langs Vesterhavet da ungerne straks efter besøget på museet ville videre og hjem til mormor.

Alle steder viste Carsten sin nye drone frem og fik den prøvet godt af. Den bliver god at have med og vi håber at få taget nogen anderledes og gode billeder med den under vejs.